Obvestilo o zasebnosti

S prijavo na e-novice ali poslanim povpraševanjem omogočite meni, Ladijani Zavodnik, Medveščkova ulica 8, 1000 Ljubljana, da zbiram in obdelujem posredovane osebne podatke. Posredovane osebne podatke bom obdelovala v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Dosegljiva sem na elektronskem naslovu: ladijana.2@gmail.com

OBDELAVA PODATKOV:
Vaše osebne podatke zbiram le, če je to nujno potrebno. S prijavo na e-novice se strinjate, da o vas zbiram osebne podatke, ki ste mi jih posredovali ob prijavi. Osebni podatki, ki jih zbiram so ime, priimek in elektronski naslov. Če želite oddati povpraševanje vas bom prosila za ime, priimek, elektronski naslov in telefonsko številko. Osebne podatke potrebujem, da vam lažje podam odgovor oz. ponudbo na vaše povpraševanje oz. za izvedbo naročene storitve.

NAMEN:
Osebne podatke zbiram v skladu za namenom, za katerega ste mi jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne bom uporabila za drug namen.

PRAVNA PODLAGA:
Osebne podatke zbiram na podlagi vašega soglasja oz. na podlagi pogodbe.

UPORABA OSEBNIH PODATKOV:
Osebne podatke uporabljam izključno za namen, zaradi katerega ste mi podatke posredovali.

SHRANJEVANJE PODATKOV:
Osebne podatke, ki ste mi jih posredovali ob prijavi na e-novice, hranim do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem. Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranim v skladu z veljavno zakonodajo.

POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV:
Osebnih podatkov ne bom posredovala tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrila. Osebnih podatkov ne bom posredovala v tretjo državo ali organizacijo.

VAŠE PRAVICE:
V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov. Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski
naslov. Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: ladijana.2@gmail.com. V primeru spora imate pravico vložiti ugovor pri meni osebno ter pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.